Aile Destek Paketi ödemeleri hakkında yeni açıklama: Uzatıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Temmuz ayında sona eren Aile Destek Programı ödemeleri hakkında yeni açıklamalar yaptı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bu dönemde 4 milyar TL'lik bir destek dağıtıldığını belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Temmuz ayında sona eren Aile Destek Programı ödemeleri hakkında yeni açıklamalar yaptı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, bu dönemde 4 milyar TL'lik bir destek dağıtıldığını belirtti. Geçen yıl 12 aylığına uzatılan bu programın geleceği, toplumun merakla takip ettiği bir konu olarak öne çıkıyor. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik atılacak adımlar ve Aile Destek Paketi'nin ödemelerinin tamamlanıp tamamlanmadığına dair sorular gündemde kalmaya devam ediyor.

TEMMUZ AYI AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ YATTI MI?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yapılan son açıklamaya göre, Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Temmuz'da Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin tamamlandığını duyurdu. Göktaş, bu ay ihtiyaç sahibi ailelere toplamda 4 milyar TL aktarıldığını belirtti.

AİLE DESTEK PROGRAMI BİTTİ Mİ, DEVAM EDECEK Mİ?

Aile Destek Programı'nın başlangıcından itibaren belirlenen bir yıllık sürecin sona erdiği bildirildi. Resmi açıklamaya göre, program kapsamında yapılacak son ödeme, 2024 yılı Haziran ayına ait olacak ve bu ödeme Temmuz ayında gerçekleştirilecek. Böylece, ailelere yönelik bu destek programı belirlenen dönemi tamamlamış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.