Aile hekimine saldıran anneye gözaltı!

Eskişehir'de bir anne, oğluna rapor vermeyen aile hekimi A.D.'yi darbetti. Favziçakmak Aile Sağlığı Merkezi'nde yaşanan olayda, Y.C., hekim A.D.'ye saldırdıktan sonra polis tarafından gözaltına alındı. A.D. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürüyor.

Eskişehir'de oğluna rapor vermeyen aile hekimi A.D.’yi darbeden anne Y.C., beyaz kod verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Aile hekimi A.D., hastanede tedavi altına alındı.

Olay, Tepebaşı ilçesindeki Favziçakmak Aile Sağlığı Merkezi’nde gerçekleşti. Y.C., merkezdeki 4 aile hekiminden biri olan A.D. ile görüştü ve oğluna rapor almak istedi. A.D., Y.C.’nin oğlunun başka bir aile hekimine kayıtlı olduğunu belirterek, misafir kaydı açarak muayene etti. Ancak çocuğun sağlık problemi olmadığını söyleyince Y.C. saldırıya geçti.

Y.C., A.D.’nin başını evrak dolabına çarptığı anlarda da hekime saldırmaya devam etti. Olayın seslerini duyan çalışanlar ve diğer hastalar araya girerek Y.C.'yi odadan uzaklaştırdı. Beyaz kod verilmesi üzerine gelen polis ekipleri, Y.C.’yi gözaltına aldı. Aile hekimi A.D. ise ambulansla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Eskişehir Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, yaralı aile hekimi A.D.’yi hastanede ziyaret ederek olayla ilgili bilgi aldı. Tomografisi çekilen A.D.’nin müşahede altında tutulduğu açıklandı. Y.C. ise polis merkezine götürüldü.

Soruşturma devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.