Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na 6 bin 299 çiftin başvurduğunu açıkladı. Başvuruların değerlendirilip olumlu sonuçlanan çiftler için evlilik öncesi eğitimler başlıyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar'ın Dinar ve Sandıklı ilçelerindeki ziyaretlerinde önemli açıklamalarda bulundu. Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na yapılan başvuruların 6 bin 299 çifte ulaştığını belirterek, olumlu sonuçlanan çiftlerin evlilik öncesi eğitimlere alınacağını duyurdu. Ayrıca, 8 bin personel alımı sürecinin tamamlandığını ve Nisan ayında atamaların yapılacağını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Afyonkarahisar'ın Dinar ve Sandıklı ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Aile ve Gençlik Fonu başvuruları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, esnafı ziyaret eden ve Sandıklı ilçesinde bulunan seralarda çalışan kadınlarla bir araya gelen Bakan Göktaş, halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.Bakan Göktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar 6 bin 299 çiftin Aile ve Gençlik Fonu'na başvurduğunu belirtti. Başvuruların titizlikle değerlendirildiğini ve olumlu sonuçlanan çiftlerin bu hafta evlilik öncesi eğitimlere alındığını ifade etti. Ayrıca, resmi nikahın ardından kredilerin hesaplara yatırılmaya başlayacağını aktardı.Projenin başlangıçta deprem bölgesinde pilot olarak uygulandığını hatırlatan Bakan Göktaş, depremden etkilenen gençlere öncelik verdiklerini ve pilot bölgenin Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri ile Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya olarak belirlendiğini söyledi. Fonun, deprem bölgesinin ardından Türkiye geneline yaygınlaştırılması hedeflendiğini belirtti ve "Ülkemizin gençleri her şeyin en iyisini hak ediyor" dedi.Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 8 bin personel alımıyla ilgili sürecin tamamlandığını ve Nisan ayı içinde atamaların gerçekleştirileceğini kaydeden Bakan Göktaş, "Değişen ihtiyaçlara göre hizmetlerimizin niteliği ve kalitesi her geçen gün artıyor. Yeni mesai arkadaşlarımızla milletimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Sınırları Aşan Operasyonlarında 5 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
ÖGG sınav neticeleri ne zaman açıklanacak?
İstanbullulara 'su' müjdesi!
YKS'ye girecek adaylar dikkat: ÖSYM'den yeni karar!
Florence Nightingale: Modern Hemşireliğin Işıltılı Öncüsü