Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı: "Kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazıyacağız"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Fatih'te katledilen 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in ardından "Kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazıyacağız" diyerek, kadın cinayetleriyle mücadelede kararlılıklarını vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Fatih'te vahşice öldürülen 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "Kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazıyacağız" dedi. Bakan, kadın cinayetleriyle mücadelede sıfır tolerans ilkesiyle hareket edeceklerini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İstanbul Fatih'te vahşice öldürülen 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Kadın cinayetlerini bu coğrafyadan kazıyacağız" ifadelerini kullandı.

Göktaş, "Bakanlık olarak kadına yönelik şiddeti ve kadın cinayetlerini sıfır tolerans ilkesiyle, kararlılıkla ortadan kaldırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu mücadelede yalnız olmadığımızı biliyoruz. Bugün ciğeri yanan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Şiddetin yanı sıra, şiddeti doğuran sebepleri de ortadan kaldırmak için ilgili tüm kuruluşlarla iş birliği yaparak çalışmalarımıza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.