Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı kitabının yazarı Trump'ın yeğeni Mary Trump: Trump umut

ABD Başkanı Donald Trump'ın klinik psikolog yeğeni Mary Trump, 'Çok Fazla ve Asla Yeterli Değil: Ailem Nasıl Dünyanın En Tehlikeli Adamını Yarattı' adlı kitabıyla yankı yaratmasının ardından amcasıyla ilgili analizlerini sürdürüyor.

İngiliz gazetesi The Guardian'a konuşan Mary Trump, "Donald'ın kampanyasını yürütme şekliyle ilgili benim teorime göre, umutsuz bir durumda olduğunu biliyor, o yüzden her şeyi yakacak, daha fazla kaos ve bölünme ekecek, çünkü başarılı olduğu yer burası" diyerek şöyle devam etti:

The Guardian'a konuşan Trump'ın psikolog yeğeni Mary Trump "Benim teorime göre Donald, kampanyasının umutsuz bir durumda olduğunu biliyor. O yüzden her şeyi yakacak, daha fazla kaos ve bölünme ekecek, çünkü başarılı olduğu yer burası" ifadelerini kullandı.

Trump'ın kaybetmekte olduğunu bildiğini söyleyen Mary Trump, "Kaybederse muhtemelen hapse girecek. Eğer düşerse hepimizi beraberinde götürecek" ifadelerini kullandı.

Donald Trump'ın 1981'de ölen ağabeyi Fred Trump Jr.'ın kızı Mary, amcasının ikinci görev döneminde Amerika'nın karanlık bir yer olacağına dair uyarılarını devam ettirdi.

"Donald'ın derinlerde korkmuş küçük bir çocuk olduğuna hep inanmışımdır. Şimdi hissettiği korku miktarı, ona aklını oynattırıyor olmalı" yorumunu yapan psikolog yeğen Mary Trump, "Koronavirüse yakalanmasının yanısıra vergi kaçırma hikayesi de var ve şu sıra seçimle ilgili beklentileri gerçekten berbat görünüyor. Kesinlikle paniğe kapılmış olmalı" dedi. 

Amcasının Oval Ofis'te kalmaya devam etmesi halinde 'demokrasinin biteceğini' söyleyen Mary Trump , "Küresel çapta inanılmaz derecede karanlık bir otokrasi dönemine giriyor olacağız" görüşünü dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

İsrail ordusu, Beyt Lahiya'daki su kuyularının yüzde 70'ini hasara uğrattı
Kenya'yı Vuran Sel Felaketinde Ölü Sayısı 44'e Yükseldi!
Belçika Ukrayna'ya F-16 desteği verme kararı aldı
Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
Kral Charles'ın Sağlık Durumu Kritik: Cenaze Hazırlıkları Başladı!