Ailesine küsen baba samanlıktan çıktı

Mudurnu Çavuşlarçiftliği Köyü’nde oturan evli ve 4 çocuk babası Y.T., cumartesi günü kayboldu. Ailesi ile tartışmasının ardından kayıplara karışan Y.T.’yi merak eden yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Ailenin durumu...

Mudurnu Çavuşlarçiftliği Köyü’nde oturan evli ve 4 çocuk babası Y.T., cumartesi günü kayboldu. Ailesi ile tartışmasının ardından kayıplara karışan Y.T.’yi merak eden yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Ailenin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine her yerde aranan Y.T. bugün ortaya çıktı. 4 çocuk babası adam, ailesine küstüğü için samanlıkta saklandığını ve arama çalışmalarını buradan seyrettiğini söyledi.
İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve jandarma ekiplerinin yanı sıra köylülerin de katıldığı çalışma ile Y.T., köyde ve çevresinde arandı. Yapılan aramalara rağmen bulunamayan Y.T. dün sabah köyde çeşmeden su içerken görülünce hemen jandarma ve ailesine haber verildi.
Köylüler ve jandarma, Y.T.’ye nerede olduğunu sorunca beklenmedik bir yanıt aldılar. Tartıştığı ailesine küstüğünü belirten Y.T. bu nedenle 4 gün boyunca komşularının samanlığında gizlendiğini söyledi. Y.T.’nin arama çalışmalarını da samanlığın penceresinden izlediği ortaya çıktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

2024'te Güneş Aktivitesi Zirveye Ulaşıyor: Mars'ın Geleceği Tehlikede mi?
Sıcak havalarda uyutmayan küçük sineklerden kurtulmak bu yöntemle çok kolay!
Magellan vampir tedavisi nedir?
Lobotomi nedir, ne için kullanılır?
Yoga nedir, faydaları nelerdir?