Air China Uçuşunda Acil Kapı Açıldı, Sefer İptal Edildi

Air China’nın Quzhou - Chengdu seferi için hazırlanan Airbus A320'de, bir yolcu acil durum kapısını yanlışlıkla açtı. Kaydırak açıldı, uçuş iptal edildi ve onarım maliyeti 25-28 bin dolar olarak açıklandı. Yolcuya zarar faturası gönderilecek.

Air China'nın Quzhou - Chengdu seferini gerçekleştirecek Airbus A320'de, bir yolcu yanlışlıkla acil durum kapısını açarak kaydırağın inmesine neden oldu. Bu talihsiz olay sonucu uçuş iptal edildi ve tüm yolcular otele yerleştirildi. Şirket, onarım maliyetinin 25-28 bin dolar olduğunu duyurdu ve yolcuya zarar faturası gönderilecek.

Air China'nın Quzhou - Chengdu seferini yapmaya hazırlanan Airbus A320 tipi uçakta, bir yolcu yanlışlıkla acil durum kapısını açtı. Yolcu, acil durum kapısını sadece bir tuvalet kapısı olarak düşündü ve bu hareketi kaydırağın açılmasına neden oldu.

Acil durum kaydırağının açılması sonucu uçuş iptal edildi ve yolcular otele yerleştirildi. Şirket yetkilileri, kaydırağın onarım maliyetinin 25-28 bin dolar civarında olduğunu açıkladı. Bu olay, sosyal medyada büyük tepki topladı; birçok kullanıcı, acil durum kapısının bu kadar kolay açılabilmesinin ve oluşan zararın yolcudan tahsil edilmesinin haksız olduğunu belirtti.

Uçağa ilk kez bindiği öğrenilen kadına, açtığı kapı nedeniyle oluşan maddi zararın faturası gönderileceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.