Ajda Pekkan sevenlerini korkuttu! Ajda Pekkan Son Durumu Ne?

Dillere pelesenk olan şarkıları, yıllara meydan okuyan güzelliğiyle sık sık gündeme gelen Süperstar Ajda Pekkan'ın güzelliği çok konuşuluyor! Ajda Pekkan bu defa sevenlerini korkuttu. Yaz ayından beri omuz ağrısı çeken Ajda Pekkan ameliyat olma kararı verdi! Ajda Pekkan iyi mi?

Süperstar Ajda Pekkan sahne tarzı, dillere pelensek olan şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Ünlü isim bu kere hayranlarını üzdü.

Snob Magazin'in haberine bakılırsa Ajda Pekkan, 3 gün ilkin Amerikan Hastanesi'nde sağ omuzundan ameliyat oldu. Ameliyatın ardından taburcu olarak evinde dinlenmeye çekilen meşhur sanatçı 3 hafta boyunca da fizik tedavi görecek.

AJDA PEKKAN AMELİYAT OLDU!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, Magazinsortie.com'un Yayın Yönetmeni Olcay Ünal Sert ile gerçekleştirdiği röportajda, yaşamış olduğu sorunlarından ve geçirdiği operasyonlardan bahsetmişti.

Sanatçı, kalçasını kırdıktan sonrasında; omzunda kas yırtılması yaşadığını ve bu durumun ağrılarına çözüm bulamadığını söylemişti.

Daha ilki iyi olmadan; aynı omuzdan tendon ameliyatı geçirdiğini de ifade eden Pekkan, "Ağrılarım artınca, doktorum Ramazan; kış  döneminde bu operasyonu gerçekleştirdi." ifadelerini kullandı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Uyuşturucu alırken yakalanmıştı: Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'ten ilk paylaşım geldi
Enis Arıkan'dan kıskançlık itirafı: 'Şoke oldum' diyerek anlattı
Arka Sokaklar'a geri dönmüştü: Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya göndermesi olay oldu
Olgun Şimşek talihsiz kazayı ucuz atlattı
Onur Seyit Yaran'ın Ablasından Şok İddia: Psikolojik Taciz!