AJet'in 11 Saatlik Rötarına Yolculardan Tepki!

AJet, İstanbul-Rize seferinde 11 saat rötar yaparak yolcularını hayal kırıklığına uğrattı. 2 Eylül’de saat 11:00’de kalkması gereken uçuş, defalarca ertelendi ve teknik arıza nedeniyle gece 22:00'ye kaydırıldı. Yolcular, uzun bekleyişe tepki göstererek protesto düzenledi.

AJet, İstanbul-Rize seferinde yaşanan 11 saatlik rötar ile yolcularını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. 2 Eylül’de kalkması planlanan uçuş, defalarca ertelenirken, teknik arıza nedeniyle gece geç saatlere kaydırıldı. Yolcular, duruma tepki gösterdi.

Türk Hava Yolları’na (THY) bağlı Anadolujet’in, THY’den ayrılarak AJet adını almasıyla uçuşlarına devam eden şirket, sık sık rötarlarıyla gündeme geliyor. En son İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda İstanbul-Rize seferinde, AJet tam 11 saat rötar yaptı.

Artı Gerçek’ten Müzeyyen Yüce'nin haberine göre, 2 Eylül Pazartesi günü saat 11:00'de yapılması planlanan uçuş, defalarca ertelendi ve yolcular 17:30’daki aynı yöne yapılacak sefere aktarıldı. Ancak, bu uçuşun da 'teknik bir arıza' nedeniyle rötar yapacağı ve yeni kalkış saatinin 22:00 olacağı bildirildi.

Havaalanında 12 saat beklemek zorunda kalan yolcular, gün boyunca süren rötarlara tepkilerini dile getirdi. Kendilerine net bir açıklama yapılmadığını belirten yolcular, AJet’in rötarını ıslıklar ve alkışlarla protesto etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.