Ak parti Başkanı Erdoğan'dan Şaşırtan Açıklama: 'Artık Fenerbahçeli Değilim!'

AKP MKYK toplantısında Erdoğan, Fenerbahçe ile ilgili espri yaparak "Artık Fenerbahçeli değilim, Milli Takım'ı tutuyorum" dedi. Sözleri günün konuşulanı oldu.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dikkat çeken bir açıklaması gündeme damga vurdu. Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Erdoğan, espri yaparak artık takımını değiştirdiğini belirtti. "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" diyen Erdoğan'ın sözleri, toplantının öne çıkan konularından biri oldu. Bu açıklama, sporun yanı sıra siyasi gündemi de etkiledi.

Geçtiğimiz gün yapılan AKP MKYK Toplantısı'nda 31 Mart yerel seçim sonuçları ve CHP, Yeniden Refah Partisi ve DEM Parti'nin nasıl kazandığı analiz edildi. Seçim sonuçlarının yanı sıra toplantıda spor gelişmeleri de ele alındı.

Nur Banu Aras imzalı habere göre, Yeni Şafak'ta yer alan haberde, Fenerbahçe taraftarı olduğu bilinen Erdoğan'ın sözleri dikkat çekti. Erdoğan'ın Fenerbahçe ile ilgili yaptığı açıklama günün en çok konuşulan konusu oldu.

"ARTIK FENERBAHÇELİ DEĞİLİM"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MKYK'daki sözlerine göre, "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" şeklinde bir espri yaptığı belirtildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İzmir'de Sokak Tartışması Kanla Bitti: Hastane Çalışanı Yaşamını Yitirdi
Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?