AK Parti Gençlik Kolları Meclis’i bastı!

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında yaşanan tartışmanın ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları üyeleri Meclis’i bastı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi oturumunda CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasındaki tartışma çıkmıştı. Gerilimli geçen kasım ayı ikinci oturumundaki tartışmanın ardından Adalet ve Kalkınma Partisi Gençlik Kolları Meclisi bastı.

İddialara göre Emniyet Müdür Yardımcısı da saldırgan gruba müdahale etmezken; polis ekiplerine talimat vermedi ve olaylara seyirci kaldı.

Görüntülerde AKP’li grubun Meclis salonuna girmeye çalıştığı ve gruba müdahale edilmediği görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Toplantının ilerleyen saatlerinde CHP’li Vahap Seçer ile AKP’li Mustafa Gültak arasında Çamlıbel Su Sporları Merkezi projesiyle ilgili tartışma yaşandı.

Gültak, bu konuda konuşma yapmak isteyince Seçer, gündem dışı konuşmaların uzadığını söyleyerek konuşmaya izin vermemişti. Bunun üzerine Gültak yerinden kalkarak, canlı yayın yapan yerel televizyon kameralarının önünde geçip açıklama yapınca CHP’li başkandan uyarı almıştı. Gültak, uyarılara rağmen konuşmasını sürdürünce, CHP’li Seçer, “Buranın horozu sen misin” diyerek tepki göstermiş ve ardından da oturuma ara vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'
Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?