AK Parti İl Başkanı Çetin, düğün skandalının ardından istifa etti

6 Şubat depremlerinde eşini ve oğlunu kaybeden AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, acıların hala taze olduğu bir dönemde kendinden yaşça küçük Avukat Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlendi.

6 Şubat depreminin izleri hala tazeyken, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin'in acı dolu yaşam hikayesi ve sonrasında hızla gerçekleşen evliliği, toplumda tartışmalara neden oldu. Depremde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin, acıların henüz sarmalanmadığı bir dönemde AK Parti Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan'ın yeğeni Avukat Naz Akdoğan ile evlendi.

Düğünüyle gündeme gelen Çetin, görevinden istifa etti. Çetin, "06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim" açıklamasını yaptı.

Murat Çetin’in açıklaması ise şu şekilde:

"Kıymetli Gaziantepli Hemşehrilerim, 06.07.2023 tarihinde üstlendiğim AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istedim. Gazi şehrimize hizmet etme fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir ve ekibime şükranlarımı sunuyorum.

"ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLEN ÇİRKİN KAMPANYADAN AİLEMİ VE PARTİMİN YIPRATILMASINA ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİM"

Bu zorlu süreçte birlikte omuz omuza yol yürüdüğümüz mesai arkadaşlarımıza destek veren milletvekillerimize ve birlikte çalıştığımız tüm kademedeki teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederim. Şunu ifade ederim ki şahsım üstünden yürütülen çirkin kampanyadan ailemi ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"