AK Parti İstanbul il başkanı, Antalya'yı İstanbul sandı

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul projesini savunmak istedi. Ancak Kabaktepe’nin paylaştığı fotoğraf Antalya’ya ait olunca sosyal medyada alay konusu oldu.

Twitter üzerinden paylaşım yapan Osman Nuri Kabaktepe, “Kanal İstanbul ile ilgili yürütülen büyük bir tezvirat kampanyası var. Oysa Kanal, ülkemizi küresel ticaret koridorlarının merkezi haline getirecek bir proje. Şehrimize ve ülkemize değer katacak! Fırsat buldukça projeye dair detayları sizinle paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

Kabaktepe daha sonra “Gerekli bilimsel çalışmaları yapılmış, tüm yönleriyle ele alınmış, riskleri hesaplanmış bu projeyle yalnızca İstanbul değil, ülkemiz de kazanacak. Deniz ticaretiyle sınırlı kalmayacak, bu projeyle birçok alanda yeni kazanımlar elde edeceğiz” dedi ve bir fotoğraf paylaştı. Ancak söz konusu fotoğrafın Antalya’ya ait olduğu ortaya çıktı. Kabaktepe bunun üzerine alay konusu oldu.

"Kanal İstanbul'a Antalya-Boğa Çayını paylaşacak kadar hakimsiniz"

Şevket Apuhan, Kabaktepe’nin bu paylaşımını alıntılayarak “Sayın Başkan burası Antalya. Maalesef İstanbul Kanalı meselesine iktidar olarak aslında Antalya-Boğa Çayı’nı paylaşacak kadar hakimsiniz. Önü-arkası yok” ifadelerini kullandı.

Kabaktepe hâlâ paylaşımını silmedi ve düzeltme yapmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Manavgat'ta Safari Araçları Çarpıştı: 15 Yaralı
Erdoğan-Özel, AKP Genel Merkezi'nde görüşme yapacak
Yağmur Taktaş Cinayeti: Mezar Açılacak, Sır Perdesi Aralanıyor
Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi Faciası: Adalet Arayışı Devam Ediyor
Süreyya Karabulut: Otopsi Fotoğraflarına Şüpheyle Yaklaşıyor