AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya oyunu kullandı

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, 31 Mart seçimleri için oyunu kullandı. "Halkımızın desteğiyle güzel hizmetler sunacağız," dedi.

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, yerel seçimler için oy kullanmak üzere sandık başına gitti. Demokratik sürecin önemine vurgu yaparak, halkın desteğine güvenini dile getirdi ve şehir için hizmet dolu bir gelecek umut etti.

AK Parti'nin Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için oyunu kullandı. Çetinkaya, oy kullanmak için Fatih Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu'na gitti ve 1116 numaralı sandıkta oyunu kullandı.

Seçim sonrasında yaptığı açıklamada, "Demokrasimizin bir kez daha işlediği bir günü geride bıraktık. Umuyorum ki şehrimiz, memleketimiz ve ülkemiz için güzel ve hizmet dolu sonuçlar alırız. Kampanya sürecinde projelerimizi ön plana çıkardık, Karabük'ü canlandıracak projelerle dolu bir dönem geçirdik. Tüm halkımıza ve teşkilatımıza verdikleri destek için teşekkür ediyorum. Umarım bu sürecin sonunda güzel bir hizmet yolculuğuna başlarız. Karabük'ümüzün imarı ve inşası için, halkımızın memnuniyeti için çalışmaya devam edeceğim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz
İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
İmamoğlu'ndan 28 Şubat kararı yorumu: "Normalleşmenin etkileri"