AK Parti milletvekilleri Avcı ve Günay'dan depremzedelere ziyaret

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşinden Eskişehir'e gelen afetzede aileleri evlerinde ziyaret etti.

AK Parti Eskişehir Milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, Kahramanmaraş merkezli depremlerin peşinden Eskişehir'e gelen afetzede aileleri evlerinde ziyaret etti.

Avcı ve Günay; Gaziantep, Hatay ve Malatya'dan gelen depremzede ailelerin taleplerini dinleyip, bazı gereksinimleri için girişimde bulunmuş oldu.

Milletvekili Avcı, ziyarette, Eskişehir'de yaşayan vatandaşların depremzedelere kucak açtığını belirterek, "Yaralarımızı hep beraber saracağız. Sağlık, eğitim, barınma ve temel ihtiyaçlarınız devletimizin tüm kurumları tarafınca karşılanacak şekilde emekler yapılıyor. İnşallah sizler evlerinize döndüğünüzde orada gelip çayınızı içeriz." ifadelerini kullandı.

Günay ise asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaralarının birlikte sarılacağına değinerek, "İnşallah sayın Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi bir sene içinde tamamlanacak olan evlerinize, memleketinize geri döneceksiniz, o zamana kadar Eskişehir'imizin misafirisiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Ziyarette AK Parti İl Teşkilatı yönetiminden Metin Tezişçi ve Merve Yılmaz da hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı
Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildi