AK Parti MKYK Üyesi Miroğlu: Yüzde 51-53 oyumuz var, seçim ilk turda biter

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu, iştirak ettiği bir tv programında 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi son anket neticelerini paylaştı. Milyonlarca üyesi olan AK Parti'nin Türkiye'yi 20 senedir yöneten oldukça kuvvetli siyasal kadrolara haiz bir parti bulunduğunu söyleyen Miroğlu, partinin oyunun yüzde 51-53 bandında bulunduğunu ve seçimin ilk turda biteceğine

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Orhan Miroğlu, tv100 ekranlarında gösterilen bir programa katılarak yaklaşan seçimler öncesi dikkat çeken değerlendirmelerde bulunmuş oldu.

"HDP YÖNETEBİLECEĞİ BİR ÖZERK BÖLGE İSTER"

Millet İttifakı'nın bir vaadinin olacağını hayal etmemek icap ettiğini korumak için çaba sarfeden Miroğlu, "Ne vaat ederse etsin HDP'nin kendine ilişik bir programı var. Ve bu programı tüm Türkiye'de hakim kılmak isteyen bir parti. Bir şeye inanıyor bu dostlar ve inandıkları şeyin hepimizin faydasına olacağına dair bir kanaatleri var fakat o şekilde değil. HDP yönetebileceği bir özerk bir bölge ister" dedi.

AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu."HDP'Yİ YÖNETEN KADROLAR İÇİNDE RAHATSIZLIK VAR"

HDP'nin içinde büyük bir hastalık bulunduğunu iddia eden Miroğlu, "Hem seçmenleri içinde hem de HDP'yi yöneten kadrolar içinde. Nedeni şu 2019'da mahalli seçimlerde yaptıkları tercih halen sorgulanıyor. HDP ve terör örgütü PKK ilişkisi vesayet gibi" diye konuştu.

"SEÇİM İLK TURDA BİTER"

AK Parti'nin bu benimsediği bir model kısaca 3 dönem kuralını milletvekili olarak geçiren adaylarımızın başka alanlarda görevlendirilmesi. AK Parti milyonlarca üyesi olan Türkiye'yi 20 senedir yöneten oldukça kuvvetli siyasal kadrolara haiz bir parti. Yüzde 51-53 oyumuz var. Seçim ilk turda biter.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'