AK Parti MYK bugün toplanıyor, Osman Kavala ve Can Atalay gündemde

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Osman Kavala'yı ziyaret etmesi, siyasette tartışmalara yol açtı. Bu konu, MYK toplantısında detaylı bir şekilde ele alınacak.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in Gezi davası tutuklusu Osman Kavala'yı ziyaret etmesi, siyasi tartışmaları alevlendirdi. Bu durum, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında kapsamlı bir şekilde değerlendirilecek.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay ve AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş'in, Gezi davası tutuklusu Osman Kavala'yı ziyaret etmesi, siyasette yeni tartışmalara yol açtı. Anayasa Mahkemesi'nin vekilliğin düşürülmesine dair kararının "yok hükmünde" olduğu gerekçesiyle serbest bırakılan Atalay ve Türkeş'in bu ziyareti, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında ayrıntılı olarak ele alınacak.

Öte yandan, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığı, toplantıda "7 Bölge 7 Bin Cemre" projesi hakkında bilgi verecek. Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 bin gencin, AFAD iş birliğiyle çeşitli afetlere karşı gönüllü eğitim aldığı bu proje ile ilgili detaylar ve elde edilen sonuçlar MYK üyelerine sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.