AK Parti, Niğde Belediye Başkan Adayı Olarak Mevcut Başkan Emrah Özdemir'i Açıkladı

AK Parti'nin Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, kentte olumlu bir atmosferle karşılandı. İlk dönemdeki başarılarına vurgu yaparak, ikinci dönemde Niğde için planladığı projeleri paylaştı. Özdemir'in açıklanması, yerel seçim öncesi kentte dikkat çeken bir gelişme olarak ön plana çıktı.

AK Parti'nin Niğde Belediye Başkan Adayı olarak duyurulan mevcut Başkan Emrah Özdemir, kente coşkuyla karşılandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi için Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Emrah Özdemir, AK Parti Milletvekili Cevahir Uzkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özdemir ve parti yönetimi ile birlikte kente ziyarette bulundu.

Öztürk, şehir girişinde partililer tarafından coşkuyla karşılandı ve ardından AK Parti İl Başkanlığı binası önünde partililere hitap etti.Parti binası önündeki kalabalığa seslenen Öztürk, ilk 5 yıllık görev sürecinde vaat ettiği projeleri başarıyla hayata geçirdiğini belirterek, ikinci 5 yılda da Niğde için bir dizi projeyi hayata geçireceklerini ifade etti.

Özdemir; "Bugün Allah'a şükürler olsun, hep birlikte bir beş yıl daha demek için buradayız. Alnımızın akıyla geldik, veremeyeceğimiz hiçbir hesap yok. Hiçbir bahane olmadan dolu dolu bir 5 yıl geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum; bize güvendi, takdir etti ve bir kez daha AK Parti'nin adayı olarak Niğde Belediye Başkanlığı için bizi seçti. 5 yılda birçok iş başardık, ama daha yapacak çok işimiz var. Niğde'yi marka bir şehir haline getireceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar