AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'den Güçlü Taahhüt

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni hizmet döneminde 61 mahallenin tamamında hiçbir eksik bırakmayacaklarına dair güçlü bir taahhütte bulundu.

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni hizmet döneminde 61 mahallenin tamamında eksiklik olmayacağını söyledi. 31 Mart sonrasında 61 mahallenin ihtiyaçlarının karşılanacağına dair söz veren Pekdemir, muhtarlar ve ilçe sakinlerinin taleplerini dinleyerek ortak akıl ile hareket edileceğini belirtti.

Pekdemir'in seçim çalışmaları kapsamında, Pamukkale'yi sokak sokak dolaşarak vatandaşların görüşlerini dinlediği ve projelerini anlattığı ifade edildi. Semt pazarları, kıraathaneler, parklar, esnaf ve iş yerlerini ziyaret ederek AK Parti'nin Pamukkale'deki 3. döneminde gerçekleştirecekleri çalışmaları anlatan Pekdemir, "31 Mart zaferinin ardından da inşallah dün olduğu gibi el ele gönül gönüle Pamukkale için hizmet üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Pekdemir, ilçenin tüm mahallelerinde herhangi bir eksiklik bırakmayacaklarını belirterek, yerel yönetimde halkın taleplerine duyarlı bir şekilde hareket edeceklerini vurguladı. Bu doğrultuda, 61 mahallenin tamamında eksikliklerin giderileceğine dair taahhütte bulunan Pekdemir, seçim zaferinin ardından da iş birliği ve dayanışma içinde Pamukkale'ye hizmet sunacaklarını ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu