AK Parti'de 4 il başkanı değişti, İşte yeni isimler

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, yeni il başkanlarını atadı: Rize İl Başkanlığına Yılmaz Katmer, Şanlıurfa'ya Mehmet İlhami Günbegi, Mardin'e Mehmet Uncu ve Kahramanmaraş'a Burak Gül getirildi. Yeni başkanlar, görev yazılarını alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı, parti teşkilatındaki yeni atamalarını duyurdu. Rize İl Başkanlığı'na Yılmaz Katmer, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na Mehmet İlhami Günbegi, Mardin İl Başkanlığı'na Mehmet Uncu ve Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Burak Gül atandı. Yeni il başkanları, görev yazılarını alarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ayrıca, eski il başkanları Hikmet Ayar, Ali İhsan Delioğlu, Vahap Alma ve Cüneyt Doğan'a özverili çalışmaları için teşekkür edildi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, Rize İl Başkanlığı'na Yılmaz Katmer, Şanlıurfa İl Başkanlığı'na Mehmet İlhami Günbegi, Mardin İl Başkanlığı'na Mehmet Uncu ve Kahramanmaraş İl Başkanlığı'na Burak Gül atandı.

Yeni il başkanlarının görev yazılarını aldıkları ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile bir araya geldikleri anların yer aldığı fotoğraflar paylaşıldı.

Ayrıca, eski Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, eski Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, eski Mardin İl Başkanı Vahap Alma ve eski Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan'a emeklerinden dolayı teşekkür edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.