AK Parti'de ıstakozun ardından Rolex krizi gündemde

AK Partili milletvekili Şebnem Bursalı'nın ıstakozlu sofradan yaptığı paylaşımın ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun Rolex marka saati ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada dikkat çekti.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun yaklaşık yarım milyonluk değere sahip Rolex marka saatiyle ilgili haberler gündeme geldi. Sözcü gazetesinden Veli Toprak'ın haberine göre, Yenişehirlioğlu, Meclis'te ziyaretine gelen kişilerle selfie çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve altına "Biz; bu milletin tam da kendisiyiz" notunu düştü. Ancak takipçileri, fotoğrafta Yenişehirlioğlu'nun kolundaki 562 bin liralık saatini fark edince tepki gösterdi. Bunun üzerine Yenişehirlioğlu, paylaşımını sildi. Takipçiler, "Keşke biz de Rolex takabilsek ve ıstakoz yiyebilsek. Dişler bile kaplamalı, halkın ağzında diş kalmadı" gibi yorumlar yaptılar. 

BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Bu olayın yanı sıra, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın geçtiğimiz günlerde Monaco Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşması da benzer tepkilere neden olmuştu. Ayrıca, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz'in Maldivler tatili fotoğrafları da eleştirilere yol açmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Toshiba Mali Zorluklarla Mücadele Ederken 4 Bin İşçiyi İşten Çıkaracak
Sandık Kokusu'nda Büyük Ayrılık!
Bursa'da ihtiyaç sahibi emeklilere 2 bin TL destek sağlanacak
İmamoğlu, İtalya'ya 45 gazeteciyle birlikte seyahat etti
İzmir Bayraklı'da Yangın: Prizde Unutulan Şarj Aleti Faciası!