AK Parti'de kongre süreci başladı: Ömer Çelik: Mart sonunda büyük kongre takvimi netleşecek

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti’de kongre süreci başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’yi kongreye götürecek kararı imzaladı. Sürece ilişkin açıklama yapan Parti Sözcüsü Ömer Çelik, büyük kongre takvimi hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

AK Parti’de Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılıyor. AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan toplantı saat 14.20 sıralarında başladı.

MKYK toplantısına bakanlar da katıldı. Toplantıda AK Parti'yi kongreye götürecek süreç başlatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partiyi kongreye götürecek kararı imzaladı. 

ÖMER ÇELİK AÇIKLAMA YAPIYOR 

MKYK toplantısı devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gazetecilere açıklamalarda bulunuyor. 

Çelik’in açıklamalarından satır başları şu şekilde: 

"Ekim-Ocak arasında belde ve ilçe kongrelerinin yapılması, Aralık-Mart arasında il kongrelerinin yapılması planlanıyor. Tüm takvimin mart sonuna kadar yetiştirilmesi, mart sonundan itibaren de büyük kongreyle ilgili olarak takvim netleştirilmiş olacak. Yeni trendlere uygun, yeni modeller nasıl oluşturabiliriz, bunlar üzerinde hazırlıklarımız var. 

"İSTİFA HABERLERİ YALAN" 

Ekonomiyle ilgili gündemi yakından takip ediyoruz. Orda Vadeli Program, 5 Ekim’de açıklanacak. Güçlü bir şekilde programın ilerlediğini görüyoruz. Burada ekonomi yönetimimize dönük olarak bakan arkadaşlarımızın istifa ettiğine dair çıkan haberlerin yalan olduğunu ifade etmek isterim. Elde edilen pozitif sonuçlardan rahatsız olanların propaganda içerisinde olduğu görülüyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.