AK Partili Adayın Utandıran Sözleri: "Oyu AK Parti'ye İstemiyorum..."

İzmir'in Çiğli ilçesindeki yerel seçimler öncesinde ilginç bir diyalog yaşandı. AK Parti'li Çiğli meclis üyesi adayı Murat Gökçekaya, bir seçmeni oy vermeye ikna etmeye çalışırken "AK Parti'ye oy istemiyorum, Murat Gökçe Kaya'ya oy istiyorum." şeklinde bir ifade kullandı.

İzmir'de AK Parti'nin Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya'nın seçim kampanyası, parti logosu yerine kendi işyeri logosunu kullanmasıyla önemli bir tartışma başlatmıştı. Bu durum, Gökçekaya'nın seçim faaliyetlerini sanki kendi marka reklamı gibi kullanmasıyla kamuoyunda tepkilere yol açmıştı.

Öte yandan, Cumhur İttifakı adayı Hamza Dağ'ın seçim kampanyası sırasında da AK Parti logosunun kullanılmaması dikkat çekmişti. Adayların seçim sürecinde kapı kapı dolaşırken "AK Parti'ye oy istemiyorum" şeklinde söylemlerin kullanılması da eleştirilere neden olmuştu.

Özellikle AK Parti'den Çiğli belediye meclis adayının kapı kapı dolaşırken çekilen görüntülerde, bir yurttaşa "AK Parti'ye oy istemiyorum, Murat Gökçekaya'ya istiyorum" ifadesini kullanması dikkat çekmişti. Bu tür ifadeler, seçim atmosferinde farklı bir tartışma konusu haline gelmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Sahil Güvenlikten Büyük Operasyon: Urla ve Foça'da 186 Göçmen Yakalandı
Ülkücülere ceza yağdı
MetroPOLL Araştırma: Bu pazar milletvekili seçimi olsa AKP'liler kime oy veriyor?
İmamoğlu duyurdu: İstanbul'da yaşayanlara ücretsiz olacak!
Trafik Denetimlerinde Artış: İstanbul'da Kazalar Azalırken, Ceza Kesimleri Yükseliyor