AK Partili başkan trafikte dehşet saçtı

AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu'nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı.

AK Partili başkanın gencin dehşet saçtığı anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, çevredeki vatandaşların canını tehlikeye attı ve o görüntüleri sosyal medyada yayımladı.

Dijital Gaste'den Egehan Erkün'ün haberine göre videonun konumunu Aydın’ın Çine ilçesi olarak bildiren Başaran’ın, yanından geçen sürücülerin de hayatını tehlikeye attığı görüldü. Tehlike anlarını sosyal medyadan paylaşan Başaran, kısa süre sonra görüntüleri kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu. 

Görevine son verildi

Görüntülerin gündem olmasına üzerine Başaran'ın parti görevine son verildi. Kararı AK Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan duyurdu.

İnan, sosyal medya hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

AK Gençlik 1,5 milyon üyeye sahip büyük bir ailedir. Bu aileye yakışmayacak hal ve tavır içerisine girenlere milletimizin üzerinde yükseldiği ilke ve prensipler çerçevesinde gereği yapılır. Aydın Gençlik Kollarımızda görev alan arkadaşın sorumsuz görüntüleri tarafımıza ulaştığı an itibariyle görevine son verilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Husiler'den Kızıldeniz açıklarında bir gemiye füze saldırısı gerçekleştirildi
Ukrayna’nın enerji tesislerine saldırı gerçekleştirdi
Olimpiyatlar için savunma sistemi gönderebiliriz
Savunma doktrinimizde yok
Haberi duyan hemen kuyumcuya koşacak! Dünya Bankası gram altın için rekor tarihi gündeme getirdi