AK Parti'li Cevizoğlu'ndan Ali Koç'a: "Türk bayrağına sansür koymuş Atatürkçüyüm diye geçi

Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da Atatürk'lü formalar ve pankart nedeniyle oynanmamasını eleştiren AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi.

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da Atatürk'lü formalar ve pankart nedeniyle iptal edilmesine tepki gösteren AK Parti İstanbul Milletvekili Hulki Cevizoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a sert sözlerle yüklendi. İşte detaylar:

SUUDİ ARABİSTAN KARARI İÇİN SERT ELEŞTİRİ

Cevizoğlu, Suudi yönetiminin "Yurtta Sulh, Cihanda Sulh" pankartı ve Atatürk tişörtüne izin verilmemesi üzerine oynanamayan Süper Kupa maçını eleştirmişti. Cevizoğlu'nun, "Diplomatik skandala niye dönüştürüyorsunuz? Seçime giderken Türkiye’yi Atatürk üzerinden neden kutuplaştırmak istiyorsunuz? Atatürk tişörtünü Türkiye'de giysene arkadaş. Suudi Arabistan’da, Belçika’da, Avrupa’da, kutuplarda Atatürk tişörtü giyeceğim diye milleti ayağa kaldırmanın alemi var mı? Türkiye’de giysene Atatürk tişörtünü." sözleri gündem olmuştu

ALİ KOÇ'A TEPKİ: "TÜRK BAYRAĞINA SANSÜR KOYMUŞ ATATÜRKÇÜYÜM DİYE GEÇİNİYOR!"

AK Parti İstanbul Milletvekili, Ali Koç'un geçmişte AEK Larnaca deplasmanında Türk ve KKTC bayrağı sokmama protokolü imzalaması üzerine de eleştirilerde bulundu. Cevizoğlu, "Bir takımımız Larnaka'da maça gitmiş, protokol imzalamış. 5. maddesini okudum utanç verici bir madde. Bugün Atatürkçüyüm diyerek insanları dolduran, kışkırtan, buradan beslenenler için utanç verici bir nokta. 5. maddede ne diyor biliyor musunuz? Türk bayrakları ve KKTC bayrakları sallanmayacak, olmayacak diyor. Türk bayrağına sansür koymuş Atatürkçüyüm diye geçiniyor. Nasıl oluyor bu? Türk bayrağı Atatürk'ün bayrağı değil mi?" ifadeleriyle sert tepki gösterdi.

"UTANÇ VERİCİ BİR NOKTA"

Cevizoğlu, Ali Koç'un milli değerlere sahip çıkma iddiasına vurgu yaparak, "Bugün Atatürkçüyüm diyerek insanları dolduran, kışkırtan, buradan beslenenler için utanç verici bir nokta" diyerek sert eleştirilerini sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Arda Güler'den Sevgilisi İle Dikkat Çeken O Sosyal Medya Paylaşımı!
Bakan Kacır ve Devlet Bakanı Johnson İş Birliğini Güçlendirdi
Türkiye'nin Genç Nüfusu AB Ülkelerini Geride Bıraktı: İstanbul'un Gençleri 76 İlin Nüfusunu Aştı!
Türkiye Genelinde Trafik Denetimlerinde 2 Milyon Araca İşlem Yapıldı
Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi