AK Partili isimden çok net rant mesajı: Kanunsuz da olsa altına imza atarım

AK Partili Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Dilşat Ulaş, İYİ Partili bir üyeyle yaşanan tartışmada, "Belediye rant kazanacaksa kanunsuz da olsa ben altına imza atarım“ dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisinin temmuz ayı olağan toplantısında ilginç bir an yaşandı. Belediye meclisi MHP’li Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında toplandı. Toplantıda 63 madde görüşülerek karara bağlandı.

Odatv'de yer alan habere göre; bu esnada Yunusemre ve Şehzadeler ilçe merkezleri için ilave ve revizyon nazım imar planları ve plan açıklama raporu oylandı. Oylama sırasında açıklamada bulunan Ergün, şu ifadeleri kullandı:

Şehrimizin 32 yıllık kanayan yarası haline gelmiş olan bu planları, inşallah sizlerin desteğiyle hayata geçirerek, bu soruna neşter vuracağız ve şehrimizin önünü açacağız. Açıkçası, bugün burada tarihi bir gün yaşıyoruz. Meclisimizin alacağı kararların ardından Yunusemre ve Şehzadeler ilçe merkezlerimizi kapsayan imar planlarımızın askı süreci başlamış olacak.

Ergün’ün bu sözlerine İYİ Partili meclis üyesi Çetin Çavdarlı şerh koydu. Çavdarlı, Miller Çarşısı ile ilgili şerhleri olduğunu söyleyerek, düzenlemenin ortaklık payından gelmesi nedeniyle söz konusu alanın ticarethaneye dönüşmesinin doğru olmadığını belirtti. Çavdarlı, projenin imar kanununa aykırı olduğunu ve plan dışı bırakılmasını talep ettiklerini belirtti.


Manisa Yunus Emre Millet Çarşısı

Bunun üzerine AK Parti Grup Başkanvekili ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Dilşat Ulaş tuhaf bir çıkış yaptı. Ulaş, „İYİ Parti’nin Millet Çarşısı konusundaki saplantısını biz çözemedik. Belediye rant kazanacaksa kanunsuz da olsa ben altına imza atarım“ diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Sosyal Güvenlik Kurumu, 81 Yeni İlacı Geri Ödeme Listesine Ekledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi