AK Partili Keçiören Belediyesi çalışanları, içki içen vatandaşlara müdahale etti

AK Partili Keçiören Belediyesi çalışanları, Keçiören'de bir parkta arabalarında içki içen vatandaşlara, "Burası belediyeye ait park. Burada içki içemezsiniz" diyerek müdahale etti.

Kendilerinin 'park kontrolü ekibi' olduğunu söyleyen 2 belediye çalışanı; 'park bahçeye baktıklarını' söyleyerek, parkta duran bir arabada içki içen vatandaşlara, "Burası belediyeye ait bir park. Burada içki içemezsiniz" diyerek müdahale etti. Bunun üzerine vatandaşlar, belediye çalışanlarına 'kendilerini parktan kovamayacaklarını' söyledi. 

BirGün'de yer alan habere göre, olay anına ilişkin görüntülerde; belediye çalışanlarının, kendilerinden kimlik isteyen vatandaşlara "Altımda resmi araba var, telsizim var. Daha sana ne kimliği göstereceğim ben? Başkomiser kimliği mi olacak?" dediği duyuldu.

Olay anına ilişkin olarak BirGün'e konuşan vatandaş, belediye çalışanlarının üzerine yürüdüğünü de söyledi. Vatandaş, belediye çalışanlarının gösterdiği kimlikte görevlerinin yazılı olmadığını; yalnızca 'Keçiören Belediyesi personeli' yazdığı bilgisini verdi.

Görüntülerde; herhangi bir yetkileri olmamasına rağmen yurttaşlara müdahale etmeyi sürdüren belediye çalışanlarının, vatandaşlara; "Zabıtayı arayayım onlarla konuş. Sana anlatıyorum ‘git, ceza yeme’ diyorum" dediği de duyuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Afyonkarahisar'da göçmenlerin nikah ücreti 25 kat artırılarak 10 bin TL’ye yükseltildi
Artık halkın çıkarları için hizmet edeceğiz
Öğrencilerin İsteği, Mansur Başkan'ın Hizmeti! Yeni Bir Hizmetle Öğrencilerin Hizmetinde!
Ankaralıları yaya bırakacak o dev zam!: Şoförlerin istediği ücret şok etti!
Amcasının Heimlich manevrası 3 yaşındaki yeğenini ölümden kurtardı: O anlar güvenlik kamerasında!