AK Partili vekil: İhtiyacınız kadar alın, stokçular satamazlarsa fiyatları düşürmek zorunda kalırlar

"Siyasi kulislere göre, AK Parti’de yapılan toplantılarda, milletvekilleri tabanın taleplerini ve aşırı fiyatlara ilişkin şikayetleri aktarmaya devam ediyorlar''

Gazeteci Nuray Babacan, "İktidar partisi vekillerinin üreticilere, 'İhtiyacınız kadar alın, stokçular satamazlarsa fiyatları düşürmek zorunda kalırlar' şeklinde tavsiyede bulunduklarını dile getiriliyor" diye yazdı.

Babacan yazısında, "Siyasi kulislere göre, AK Parti’de yapılan toplantılarda, milletvekilleri tabanın taleplerini ve aşırı fiyatlara ilişkin şikayetleri aktarmaya devam ediyorlar. Bu görüşler, parti genel merkezinde genel başkan yardımcılarına, Meclis’te grup başkanvekillerine iletiliyor. Vekiller sadece yağ değil, şeker ve un konusunda önümüzdeki dönemde yaşanabilecek sorunlara dikkat çekiyor. Stokçuluk ve fırsatçılık üzerinden yapılan değerlendirmelerde, hammaddenin üreticiye ulaşmadığı, özellikle fırıncılar ve gıda sanayicilerinin, “Hammadde bulamıyoruz” şikâyetinde bulunduklarının aktarıldığını öğrendik. İktidar partisi vekillerinin üreticilere, “İhtiyacınız kadar alın, stokçular satamazlarsa fiyatları düşürmek zorunda kalırlar” şeklinde tavsiyede bulunduklarını dile getiriliyor. Anlaşılan bu üçlüyü daha çok konuşacağız. Tek sorumlunun stokçular olmadığının da farkında herkes. Tartışma artınca, fırsatçılara ceza artırımı teklifini yakında Meclis’te görürüz." diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Galatasaray Taraftarına Yönelik Saldırı: İddianamede 26 Yıla Kadar Hapis Talebi
Sinan Ateş cinayeti davasında ilk duruşma tarihi belli oldu
Babacan uyardı: Fotoğraflarım kullanılarak insanlar dolandırılıyor!
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin EFES-2024 Tatbikatı İzmir'de gerçekleşti
Kuzey Makedonya vatandaşlığı almak isteyenler dikkat!