AK Partili vekil ve oğlu trafik kazası geçirdi

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız trafik kazası geçirdi. Kazada baba oğul yaralandı. Durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazaya karışan vatandaşın sağlık durumuna ilişkin bilgi ise medyadaki haberlerde yer bulmadı.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ve oğlu Ahmet Yediyıldız, Çorum’un Sungurlu ilçesindeki trafik kazasında yaralandı. Ocaklı kavşağında meydana gelen kazada; vekil ve oğlunun Ordu’dan Ankara’ya gittiği ve aracı Ahmet Yediyıldız’ın kullandığı ifade edildi. Araç, Feyyaz Tekel tarafından kullanılan otomobil ile çarpıştı. Kazada vekil ve oğlu yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalenin gerçekleştirilmesinin ardından ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Vekil ve oğlunun durumunun iyi olduğu kaydedilirken; kazaya ilişkin de soruşturma başlatıldı.

Yediyıldız sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Ankara yolu Çorum istikametinde geçirdiğimiz trafik kazası sonucu Sungurlu Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahale sonrası Ankara Şehir Hastanesi’ne sevkimiz uygun görüldü. Genel olarak sağlık durumum iyi. Dualarınız beklerim" ifadelerini kullandı.

Medyada yer alan haberlerde ise Yediyıldız'ın çarpıştığı araçtaki sürücü Feyyaz Tekel'in sağlık durumuna ilişkin herhangi bir bilgi yer almadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mısır, Hamas ve İsrail ile temaslarını yoğunlaştırdığını açıkladı
Türkiye, İsrail ile olan tüm ticaretini durdurduğunu açıkladı
Uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleşecek
Elektronik Devi iflas bayrağını çekti: Binlerce şubeye sahipti!
Enerji yasa teklifi TBMM'de kabul edildi