AK Partili vekilin avukatı havaya ateş açtı, vekil görüntülere ulaşan gazeteciyi tehdit etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın avukatının uzun namlulu ve satışı yasak olan bir silahla havaya defalarca ateş ettiği görüntüler ortaya çıktı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın avukatının uzun namlulu ve satışı yasak olan bir silahla havaya defalarca ateş ettiği görüntüler ortaya çıktı. BirGün’den İsmail Arı’nın ulaştığı görüntülerde avukatın etrafında çok sayıda insan varken havaya onlarca el ateş ettiği görülüyor.

BirGün muhabiri İsmail Arı, videoyu kişisel sosyal medya hesabından paylaştı. Arı, "AKP Milletvekili Akay'ı bir açıklamanız var mı? Diye aradım. Akay, "Sana ulaşırsam seni perişan ederim" diye beni açıkça tehdit etti. Milletvekili Akay'a "beni tehdit ediyorsunuz" dememe rağmen sözlerini küfür ve hakaretlerle sürdürdü. Ayrıca Akay'ın bu ilk vukuatı da değil. Daha önce de oğlunun memura rüşvet verdiği ortaya çıkmıştı" ifadelerini kullandı.

Oğlu rüşvet alırken yakalanmıştı

Ahmet Akay’ın oğlu Hasan Akay’ın Akçakale Gümrük Müdürlüğü yetkilisi Mustafa Ataman’a rüşvet verdiği tespit edilmişti. Rüşvet vererek iki aracın Suriye'ye kaçak geçişini sağladığı belgelenen Hasan Akay, rüşvet suçundan yargılanmıştı. Kaçak geçişi sağlanan araçlarda ne taşındığı ise bilinmiyordu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!