AK Parti’liler toplantıda Türk bayraklarını sofra bezi yaptı

Kocaeli Adalet ve Kalkınma Partisi Gebze Seçim İşleri Başkanı Enes Yaylak’ın başkanlığında gerçekleşen sandık başkanları toplantısında, Türk bayraklarının masa üzerine serilip sofra bezi gibi kullanılmasına tepki çekti.

Sözcü’den Halil Ataş’ın haberine göre; Adalet ve Kalkınma Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, skandal fotoğrafları sosyal medya hesabından, “Seçim İşleri Başkanımız Enes Yaylak’ın Başkanlığında, Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi meclis üyesi Geçmiş Dönem İlçe Başkanımız Hasan Soba, Teşkilat Başkanımız Mustafa Önal ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılarımızın Katılımıyla Arapçeşme Mahallesi Sandık Başkanları Toplantısı gerçekleşmiştir. Toplantımız Hayırlara vesile olsun” notuyla paylaştı. Paylaşıma tepki yağdı.

“MİLLİ DEĞERLERİMİZ HEPİMİZİN KUTSALI”

AK Parti’li Gebze İlçe Başkanlığı’nın paylaşımını eleştiren CHP Gebze ilçe Başkanı Gökhan Orhan, “Her fırsatta kendinden olmayanı çeşitli terör örgütleri ile ilişkilendiren, vatan, bayrak sevdasını edebiyattan öteye geçiremeyen Adalet ve Kalkınma Partisi hükümeti, teşkilatlarına yeteri eğitimi verememiş sanırım.

Seçim hazırlığı diye toplantı yapılan masada bayrağımız bir masa örtüsü olarak kullanılıyor. Milli değerlerimiz hepimizin kutsalı. Hele ki uğruna milyonlarca vatan evladını şehit verdiğimiz bayrağımız. Bu davranışlarını kendilerine yakıştıramamakla beraber Adalet ve Kalkınma Partisi Gebze İlçe Teşkilatını kınıyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Alp Dağlarına bile 1000 basacak güzellik: Giden asla dönmek istemiyor!
Edebiyatın "rock yıldızı" Paul Auster hayatını kaybetti
Ankara'daki ekmek zammına vatandaşlardan tepki geldi: "Bu nasıl bir vicdansızlık?"
TGC, 1 Mayıs'ta İstanbul'da Gazetecilere Yönelik Polis Müdahalesini Sert Bir Şekilde Kınadı
Bayburt ve Çevresinde Beklenen Kuvvetli Yağışlar İçin Meteorolojiden Uyarı: Dikkatli Olun!