AK Parti’nin Elbistan belediye başkan adayı Abdullah Yener adaylıktan çekildiğini açıkladı

AK Parti’nin Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesindeki belediye başkan adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini açıkladı. AK Parti’nin Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan, Abdullah Yener’in kararına ilişkin “Kendi tasarrufu, hakkında hayırlısı olsun.” açıklamasını yaptı.

AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkan adayı Abdullah Yener'in adaylıktan çekilme kararı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile duyuruldu. Yener, gördüğü lüzum üzerine bu kararı aldığını ifade ederek, AK Parti Elbistan Belediye Başkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı. Paylaşımında, kendisine destek olan dostlara ve Elbistanlı hemşerilere teşekkür eden Yener, Cumhurbaşkanı ve partisi AK Parti'nin yanında olduğunu belirtti.

"HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN"

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Cüneyt Doğan da Yener'in kararının kendi tasarrufu olduğunu vurgulayarak, "Hakkında hayırlısı olsun" şeklinde açıklamada bulundu.

Yener'in karar verdiği adaylıktan çekilme kararı, Elbistan siyaseti ve yerel seçim dinamikleri üzerinde önemli etkilere sahip olabilir. Bu gelişme, AK Parti'nin Elbistan'daki seçim stratejilerinde değişikliklere neden olabilir ve yerel seçim sürecinde yeni dinamikleri beraberinde getirebilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Kadın cinayetleri bitmiyor! Manisa'da 3 çocuk annesi katledildi
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Toplandı: 'Trolleşme' Tehlikesine Dikkat!
MSB Basın Toplantısı: F-16 Tedarik Süreci ve Terörle Mücadelede Güncel Gelişmeler
Öğretmenler dikkat: İl içi yer değiştirme başvuruları başlıyor!
TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Yayman: "Tiktok Türkiye'de yasaklanabilir"