AK Parti'nin ilçe kongreleri başladı!

AK Parti, Nisan 2025'teki 8. Büyük Olağan Kongre için hazırlıklara hız verdi. Eylül'de mahalle delege seçimlerini tamamlayan parti, ilçe kongrelerine başladı. Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilmek üzere mektup yazabiliyor.

AK PARTİ, NİSAN 2025'TEKİ BÜYÜK KONGRE İÇİN HAZIRLIKLARA BAŞLADI

AK Parti, önümüzdeki Nisan ayında yapılacak olan 8. Büyük Olağan Kongre'ye odaklanarak, Eylül ayında mahalle delege seçimlerini tamamladı. Kongre takvimi çerçevesinde, ilçe kongreleri sürecini başlatan parti, İzmir, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu birçok ilde bu kongreleri gerçekleştirecek.

İlçe kongreleriyle birlikte, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il kongre delegeleri belirlenecek. AK Parti, bu süreci 90 gün içinde tamamlamayı hedefliyor ve ilçe kongreleri devam ederken, 28 Aralık'ta il kongrelerine başlamayı planlıyor. Böylece, mart ayı sonuna kadar "milletle kucaklaşma ve beraber inşa edilecek süreç" olarak tanımlanan kongre hazırlıkları tamamlanmış olacak.

MEKTUP TOPLAMA ÇALIŞMASI

Ayrıca, AK Parti Teşkilat Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesinde ilçe meydanlarında kurulan stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup toplamaya başladı. Vatandaşlar, mektupta taleplerini, sorunlarını, şikayetlerini, teşekkürlerini, dilek ve temennilerini ifade edebilecek.

Kongreler öncesi yapılan toplantılarda, delegelere ilçe yönetimlerinde görmek istedikleri isimlere ilişkin formlar da doldurtuluyor. Bu çalışmalar, partinin kongre hazırlıklarını daha da güçlendirmeyi amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.