AK Parti'nin İstanbul adayı için bomba iddia! Gözler o sürpriz isme çevrildi

Türkiye'nin siyasi kulvarında heyecan yaratan gelişmeler yaşanıyor. ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet S. Pösteki'nin iddiasına göre, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun ismi öne çıkıyor.

ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet S. Pösteki, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin gözdesinin Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu olduğunu iddia etti.

AK PARTİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İÇİN ÇARPICI İDDİA

Türkiye'de siyaset gündemine yön veren isimler arasında yer alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir isim ortaya atıldı. ORC Araştırma Genel Müdürü Mehmet S. Pösteki'nin iddiasına göre, AK Parti'nin İstanbul adayı olarak Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun ismi öne çıkıyor.

CUMHURBAŞKANLIĞI KAYNAKLARI VE ÜST DÜZEY AK PARTİ İSİMLERİ TARAFINDAN DOĞRULANDI

Pösteki, edindiği bilgileri Cumhurbaşkanlığı kaynakları ve AK Parti'nin üst düzey isimlerinden aldığını belirtti. Bu bilgilere göre, Tevfik Göksu'nun İstanbul'da AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilebileceği konuşuluyor.
 

DİĞER İLLERDEKİ ADAYLAR: HAMZA DAĞ, MENDERES TÜREL VE MURAT KURUM

Pösteki'nin açıklamalarına göre, sadece İstanbul değil, diğer büyük illerde de AK Parti'nin belediye başkan adayları netleşiyor. İzmir'de Hamza Dağ, Antalya'da Menderes Türel ve Hatay'da ise Murat Kurum'un büyükşehir adayı olarak gösterilebileceği konuşuluyor.

​​​​​​​

ERDOĞAN'IN DAMADI SELÇUK BAYRAKTAR'INDA İSMİ GEÇİYOR

Bilinen bir diğer isim olan Selçuk Bayraktar'ın adının da geçtiği ancak birçok AK Parti üyesi tarafından olasılık dışı görülen bir iddia da gündemde. Her ne kadar çeşitli isimler öne çıkıyor olsa da son kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği belirtiliyor. İstanbul ve diğer büyük illerdeki adaylarla ilgili kesin bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Direne direne var olduk direne direne kazanacağız
Ekrem İmamoğlu’ndan kendi yöneticisine özelleştirme tepkisi:
Cumhurbaşkanı affından yararlandı
Örtülü Faşizm Yasası geliyor
Erdoğan beni kandıramaz