Ak trollerden Atatürk'lü 15 Temmuz ilanı veren Kurukahveci Mehmet Efendi'ye tepki

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin Atatürk'lü 15 Temmuz ilanı paylaşım bir yandan paylaşım rekorları kırarken diğer yanda da Ak trollerin sosyal medyada saldırısına uğruyor.

Kurukahveci Mehmet Efendi, 15 Temmuz FETÖ'nün hain darbe girişinin yıl dönümünde dikkat çeken bir ilan yayınladı. İlanda Atatürk'ün "Bir ulus birbirine bağlı olmayı bildikçe yeryüzünde onu dağıtabilecek bir güç düşünülemez" ifadelerine yer verildi.  

Kurukahveci Mehmet Efendi'nin  Atatürk'lü 15 Temmuz ilanı paylaşım bir yandan paylaşım rekorları kırarken, diğer yanda da Ak trollerin sosyal medyada saldırısına maruz kaldı. 

BİZİM İÇİN ARTIK KURUKAVECİ BİTMİŞTİR


Sosyal medyada en çok gündem yaratan o videoların birinde, "Atatürk paylaşırsın... Kurukahveci, Bizim için artık bitmiştir. Efendi demek Atatürk döneminde yasaktı. Senin çocukların artık nasıl bir Atatürkçü eğitim almışsa putperestleşmişler.." ifadeleri kullanıldı.

Video'da  bu sözlerle birlikte duruma tepki gösteren bir troll'ün  kuru kahve paketindeki kahve'yi çöpe döktüğü görülüyor.

Sosyal medyada bu video  ilişkin çokça tepki toplarken, kullanıcılardan bazılarının 'Coca cola'ya kızıp Fanta içine zavallılar' yorumunda bulunduğu dikkat çekti.

 

İşte o ilan:  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Deprem kapımıza dayandı hâlâ önlem planı yok!"
Yüzde 50+1 kuralına Saray'dan olumsuz yanıt geldi
Trol çeteleri, kendilerini besleyenleri hedeften çıkarabilmek için sağa sola pervasızca saldırıyor
60 milletvekili kendisine yer arıyor
AK Parti'yi yönetenler acilen istifa etmeli ve kendilerinden sonrakilere yol açmalıdır