Akçakale'ye sınır komşusu Tel Abyad’da bombalı saldırı: 4 ölü, 26 yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı'nın düzenlendiği bölgede yer alan Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan ve Barış Pınarı Harekatı'nın düzenlendiği bölgede yer alan Suriye'nin Tel Abyad ilçesinde bomba yüklü araç patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Akçakale'ye sınır komşusu olan ve Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yer alan Tel Abyad ilçe merkezinde sabah saatlerinde bomba yüklü araç infilak ettirildi. Patlama sesi Akçakale'den de duyulurken, saldırıda ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü 26 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Patlama sonrası olay yerine Türkiye'den sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları Akçakele Devlet Hastanesi'ne getirdi. Acil serviste tedaviye alınan bazı yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Saldırının ardından sınır her iki tarafında güvenlik önemleri en üst seviyeye çıkarıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek