Akhisar'da Sokak Ortasında Dehşet: Darp Davası Başladı!

Manisa Akhisar'da sokak ortasında şiddet gören 19 yaşındaki S.N.A.'nın davası başladı. Sanık Y.A., alkollü olduğunu ve pişmanlık duyduğunu söyledi. Mahkeme, yeni tanıkların ifadesini alacak.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde 19 yaşındaki S.N.A.'ya sokak ortasında uygulanan şiddet görüntüleri tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 'Alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçlarından yargılanan 34 yaşındaki Y.A., Akhisar 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Sanık, Eskişehir’deki cezaevinden SEGBİS sistemi ile duruşmaya katılırken, müşteki S.N.A. ise avukatıyla birlikte hazır bulundu. Darp anına ilişkin görüntüler, ülke genelinde büyük infial yaratmıştı.

PİŞMANLIK SAVUNMASI: "ALKOLLÜYDÜM, PİŞMANIM"

Sanık Y.A., savunmasında olay günü alkollü olduğunu ve bu yüzden S.N.A.’yı darp ettiğini söyledi. 5 yıl önce internet üzerinden tanıştıklarını ve dini nikahla birlikte yaşadıklarını iddia eden Y.A., "Alkolün etkisiyle kendimi kaybettim ve darp ettim, pişmanım" dedi. Sanık, eline geçen bir sopayla da vurduğunu itiraf etti. Ancak müşteki S.N.A. bu iddiaları reddetti ve olay günü hiçbir şekilde hakaret ya da küfür etmediğini belirtti.

"HAMİLEYDİM, ŞİDDET GÖRDÜM"

S.N.A., sanığın kendisine daha önce de şiddet uyguladığını dile getirirken, olay günü 1,5 aylık hamile olduğunu ifade etti. Mahkeme başkanı, hastane raporlarına göre gebeliğin "boş gebelik" olduğunun tespit edildiğini ve bu nedenle sonlandırıldığını açıkladı. S.N.A., olay günü sokak ortasında tekme, yumruk ve sopalarla darp edildiğini, kimsenin uzun süre müdahale etmediğini söyledi. Tanık ifadeleri de bu durumu destekler nitelikteydi.

TANIK İFADELERİ OLAYI AYDINLATIYOR

Tanık E.T., olay anında S.N.A.'nın sanığa küfür ettiğini duyduğunu ve Y.A.'nın S.N.A.'yı darp etmeye başladığını belirtti. "Müdahale etmeye çalıştık ama yeterli olamadık, polisi aradım" dedi. Mahkeme, iki tanığın daha beyanının alınmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.