Akıl almaz kaza! Tribünün tahta plakası çöktü

Antalya’da U11 Yerel Futbol Ligi karşılaşmaları esnasında seyircilerin bulunduğu tribündeki tahta plakanın vidasının çıkması sonucu çökme yaşandı, 3 metreden yere düşen 3 seyirci yaralandı.

Muratpaşa Belediyesi Konuksever Mahallesi'ndeki Üsteğmen Oğuz Kaan Usta Stadı'nda, saat 13.30 civarında korku verici bir olay yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Antalya Şimşekspor ile Akdeniz Spor arasında oynanan U11 Yerel Futbol Ligi maçı sırasında tribündeki ahşap bölümün çökmesi sonucu 3 seyirci toprağa düştü. Tribünde bulunan ve aynı zamanda çocuklarının maçını izlemeye gelen izleyiciler, yaklaşık olarak 3 metre yükseklikten aşağı düştü.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralanan Gökhan Bardakçılar, Tayfun Sert ve Mehmet Gümüş'ü ambulansla hastaneye götürdü.

 

"İNSANLAR OTURURKEN KORKARAK OTURUYOR"

Polis ekipleri, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, duruma tanık olanlar tepki gösterdi. Akdeniz Spor Kulübü Başkanı Fevzi Uygun, "Aniden tahtanın kalktığını gördük. Ben tek kişi düştüğünü düşündüm, ancak 3 kişi birden düştü. İnsanlar buraya otururken korku içinde oturuyor. Bu tribünün yenilenmesi gerekiyor. Her hafta burada maç oynanıyor" şeklinde konuştu.

Tribünde bulunan Ozan Erbil ise, "3 kişi yan yana oturuyordu. Demirin vidaları çıktıktan sonra düştüler. Yıllardır burası böyle, bu durum artık kabul edilemez" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

Suda indirim sözünü tuttu: Balıkesir’de Ahmet Akın’dan suya yüzde 15 indirim
Gezi’den sonra İstiklal de İBB’nin
Mucur Yeraltı Şehri Geçici Olarak Ziyarete Kapatıldı: Çökme Riskine Karşı Önlem Alınıyor
İstanbul'da 16 Mayıs'ta başlıyor! Tamamen ücretsiz müjdeyi Ekrem İmamoğlu duyurdu!
İzmir'in önemli ilçelerinde gözlenen nüfus kaybıyla dikkat çekiyor: İşte sebebi