Akil Gençlerin sahur programlarına yoğun ilgi

Son dönemde ülke gündemine ilişkin yaptığı çalışmalarla dikkat çelen Akil Gençler Platformu İstanbul İl Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca İstanbul’un değişik ilçelerinde sahur programlarında gençlerle bir araya geldi. Genel...

Son dönemde ülke gündemine ilişkin yaptığı çalışmalarla dikkat çelen Akil Gençler Platformu İstanbul İl Başkanlığı, Ramazan ayı boyunca İstanbul’un değişik ilçelerinde sahur programlarında gençlerle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Talha Enis ve İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili’nin katıldığı programa gençler büyük ilgi gösterdi.  Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerle başlayan program konuşmaların ardından sohbet havasında devam etti. 

ERHAN VERGİLİ: “RAMAZAN BOYUNCA BİNLERCE GENÇLE BULUŞTUK'' 

Ramazan ayı boyunca İstanbul’un değişik ilçelerinde binlerce gençle bir arada iftar ve sahur yaptıklarını belirten İstanbul İl Başkanı Erhan Vergili; “Her geçen gün daha da büyüyoruz. İstanbul’da kısa bir süre içerisinde teşkilatlandık, ülke gündemimizle ilgili paneller-söyleşiler düzenliyoruz. 56 ilde teşkilatlanmış olan platformumuz Edirne’den Hakkari’ye birlik ve kardeşlik köprüsüdür. Özellikle Ramazan ayında Genel Başkan Yardımcımız Muhammed Talha Enis’in de büyük destekleriyle İstanbul İl Başkanlığı olarak Şırnak’a bir yardım tırı gönderdik. Erzak, oyuncaklar, kadın-erkek giysileri, çocuklar için kıyafetler. Biz de Şırnak’a giderek orada ki şehit ailelerimizi ziyaret edeceğiz, bayramımızın ilk gününü orada geçireceğiz. Çocuklarımıza bayramlık hediye edeceğiz. İstanbul İl Başkanlığı’mız önümüzdeki günlerde farklı projelerle yine gençlerle buluşmaya devam edecek'' dedi.

 

MUHAMMED TALHA ENİS: “DAVAMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ''

Sözlerine geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’ndaki alçak saldırıyı lanetleyerek başlayan Akil Gençler Platformu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Talha Enis ise ülkemiz için birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan konuşmasında;  “Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi “Bu dâva hor, bu dâva öksüz, bu dâva büyük''. Biz ümmeti Muhammed olabilmenin sözüne mazhar olmuş Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri’nin yıkılmaz surları yıkarak bizlere miras bıraktığı bu toprakların torunları olarak biz bu davaya sahip çıkacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin inşallah'' dedi. 

Gençlerin sorularını da yanıtlayan Muhammed Talha Enis, ülke gündemi ve Akil Gençler Platformu’nun çalışmalarıyla ilgili de önemli bilgiler verdi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?