Akıllı saat, akıllı bileklik derken şimdi de akıllı yüzük! Samsung Galaxy Ring için tarih verildi

Artık her bir eşyamız akıllı iken bu da kaçınılmaz oldu! Akıllı saat, akıllı bileklik derken şimdi de akıllı yüzük! Samsung Galaxy Ring için tarih verildi...

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, merakla beklenen Galaxy S24 ailesi ile birlikte sürpriz bir ürünü daha duyurdu: Samsung Galaxy Ring. Şirket, Galaxy S24 tanıtım etkinliğinde bu akıllı yüzüğü ilk kez gösterdi ve kullanıcılarına şaşırtıcı bir tecrübe vaat etti. Samsung Galaxy Ring'in resmi tanıtımı, Temmuz ayındaki Unpacked etkinliğinde gerçekleştirilecek.

Samsung Galaxy Ring, özellikle sağlık odaklı bir tasarım sunacak ve yapay zeka tabanlı bir dizi özellikle donatılacak. Henüz satış tarihi sızdırılmamış olsa da, bazı kaynaklar bu modelin yıl sonuna kadar beklenmeyebileceğini düşünüyor. Şirket, yazılım geliştirme sürecine şimdiden başlamış durumda; akıllı yüzük, Samsung'un resmi uygulamaları arasında, mesela Good Lock gibi, kendini göstermeye başladı ve çıkışa hazır hale getiriliyor.

SAMSUNG GALAXY RING ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy Ring'in beklenen özellikleri arasında, 13 numara boyutunda bir seçenek, gelişmiş sensörler, hafif tasarım ve üç farklı kaplama seçeneği bulunuyor. Akıllı yüzük, 7/24 takılabilir özelliğiyle kullanıcılarına devamlı bir tecrübe sunacak. Şirket, Galaxy Z Fold6 ve Galaxy Z Flip6 modelleri ile birlikte dört farklı boyutta tasarlanmış bu yenilikçi ürünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Samsung'un bu akıllı yüzüğü, geçmişte marka ile ilişkilendirilen bir dizi kayıt ve bağlantı adımıyla öne çıktı. Temmuz ayındaki Unpacked etkinliği, Samsung hayranlarının Galaxy Ring'i yakından tanıma ve bekledikleri özellikleri keşfetme fırsatını sunacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?
Shadow Robot Company'den Devrim Niteliğinde Robotik El: İnsan Elinden %50 Daha Büyük!
Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi