Akın Akınözü'nden Yürek Burkan Veda

Hercai dizisinin Miran'ı Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından Instagram profil fotoğrafını siyaha çevirip duygusal bir veda mesajı paylaştı. "Seni kaybettim" diyerek derin bir özlem ve kayıp duygusunu ifade etti. Akınözü'nün paylaşımı büyük yankı uyandırdı.

Hercai dizisindeki Miran karakteriyle tanınan Akın Akınözü, annesinin vefatının ardından Instagram profil fotoğrafını siyaha çevirerek yürek burkan bir veda mesajı paylaştı. Mesajında, annesinin kaybıyla birlikte yaşadığı derin acıyı ve hayatındaki eksiklikleri dile getirdi. Akınözü'nün bu samimi paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Akın Akınözü, Hercai dizisindeki Miran karakteriyle tanınan ünlü oyuncu, annesinin vefatının ardından Instagram hesabındaki profil fotoğrafını siyaha çevirerek derin bir yasını paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaştığı veda mesajı ise oldukça duygusal ve etkileyiciydi.

Akın Akınözü, sosyal medya hesabında annesine son mesajını yazarken şu ifadeleri kullandı: 

"Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra yaşam benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz özlem. Oğlun..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.