Akın Öztürk'ün damadı adliyeye sevk edildi

FETHULLAHÇI Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin bir numaralı sanığı olan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş, Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin...

FETHULLAHÇI Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin bir numaralı sanığı olan eski Hava Kuvvetleri Komutanı Akın Öztürk'ün damadı Yarbay Hakan Karakuş, Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

FETÖ'nün darbe girişiminin bir numaralı şüphelisi Akın Öztürk'ün firari damadı 141. Filo Komutanı Yarbay Hakan Karakuş ve 143. Filo'da görevli Binbaşı Mustafa Azatlı, Cumartesi günü özel bir operasyonla Akıncı Ana Jet Üssü Komutanlığı lojmanlarında yakalanmıştı. Karakuş ve yanındaki Azatlı, Kazan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki ilk sorgularının ardından Sincan Adliyesi'ne sevk edildi. Darbeci Karakuş ve Azatlı, Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Merkezi'ni bombalamakla suçlanıyorlar.

DARP İZLERİ
Adlyeye sevk edilen Yarbay Hakan Karakuş'un da diğer gözaltındaki askerler gibi işkence gördüğü, yüzündeki darp izlerinden açıkça görülüyordu.

Hukukçuların, bu görüntülerin zanlıların ifadelerini geçersiz kılacağı yönündeki uyarılara rağmen göözaltına alınan zanlılara işkence yapılmaya devam edilmesi ise, bu konuda ilerde yargılama aşamasında oluşabilecek zaafların dikkate alınmadığını gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
Türkiye'nin İsrail'le Ticareti Durdurma Kararı Dünya Basınında Nasıl Yankılandı?
AKP'nin kanun teklifi, fahiş fiyat ve stokçuluk cezalarının 10 kat artırılmasını öngörüyor