Akit, şimdi de evlilik teklifi alan başörtülü kadını hedef aldı

Gerici Akit gazetesi, dilinden düşürmediği "başörtü zulmünü" bu kez çok farklı ''gördü''. Kadın düşmanlığıyla bilinen gazete evlilik teklifi alan kadını hedef aldı.

Gerici Akit gazetesi, her fırsatta dem vurduğu  "başörtü zulmünü" başörtülü bir kadını hedef alarak gazeteye taşıdı. "Duyarlı Müslümanları rahatsız eden görüntü" denilen haberde Ankara'da erkek arkadaşı tarafından evlilik teklifi alan kadın hakkında "gayrimeşru ilişki yaşıyor" ifadeleri yer aldı. Akit'in tepkisini evlilik teklifinin yapıldığı mekanda içki içilmesi çekti...

İlgili haber şu şekilde:

Duyarlı Müslümanları rahatsız eden görüntü Ankara'da bir gece kulübünde çekildi. İslamın emirlerini hiçe sayarak başörtüsüyle gece kulübüne giren genç kız, gayrimeşru ilişki yaşadığı erkek arkadaşından rezil şekilde teklif aldı.

"GENÇ KIZ İSE TEKLİFİ GERİ ÇEVİRMEDİ"

Ankara'da bulunan gece kulübünde başörtüsünün ağırlığını taşıyamayan bir genç kıza, gayrimeşru ilişki yaşadığı erkek arkadaşı tarafından içkili mekanın sahnesinde rezil bir evlenme teklifi yapıldı. Genç kız ise bu teklifi geri çevirmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Boeing'i suçladıktan sonra ölen eski çalışanın ifadesi ortaya çıktı
Simit satışlarında yeni dönem: Simit fiyatında bakanlığın onayı artık zorunlu
'Hamas’ın önüne çok cömert bir teklif sunuldu'
Oyuncu Gül Onat'tan itiraf!
İlk ziyaret Özgür Özel'e yapılacak