Akit TV yorumcusu, ''Fethullah Gülen gözaltına alındı'' dedi... Cumhurbaşkanlığı sözcüsü a

Akit TV''de yayınlanan "Ters Kutuplar" isimli programda ABD''de bulunan Fethullah Gülen''in Türkiye''ye iade edilmek üzere gözlem altına alındığı öne sürüldü.

Akit TV’de yayınlanan “Ters Kutuplar” isimli programda ABD’de bulunan Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmek üzere gözlem altına alındığı öne sürüldü. 

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın Fethullah Gülen'in sabah saatlerinde Türkiye'ye getirileceğine dönük iddia ile ilgili olarak "Bize olan ulaşan böyle bir şey yok" dedi.

Akit TV’de yayınlanan “Ters Kutuplar” isimli programda ABD’de bulunan Fethullah Gülen’in Türkiye’ye iade edilmek üzere gözlem altına alındığı öne sürülmüştü.

Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın Fethullah Gülen’in sabah saatlerinde Türkiye’ye getirileceğine dönük iddia ile ilgili konuştu.

“Bize olan ulaşan böyle bir şey yok” diyen Kalın, “Ama biliyorsunuz FETÖ ile mücadele konusunda kararlılığımız tamdır. Dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar en üst kademesinden en alt kademsine kadar bu ihanet şebekesini karşı mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek. Bu güne kadar dünyanın birçok ülkesinde önemli mesafeler aldık. Dost ve müttefik ülkeler FETÖ terör örgütünü sadece Türkiye’de değil bu ülkelerde de nasıl büyük tehdit oluşturduğunu kavramaya başladılar.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor