Akit yazarı Dilipak’tan CHP'li Özel'e: Öfkeli dilinizle karşıtlarınızın umudu oluyorsunuz

“Kindar olmayı kınıyorsunuz da, bu kininiz, öfkeniz nereden geliyor söyler misiniz? Siz bu akılla bizim ifademiz, hızımızsınız, gündüzün geceye muhtaç olduğu gibi, bize de siz lazımsınız. Durmak yok, yola devam''

Gazeteci Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı kurslarda okul öncesi çocuklara Kur’an öğretilmesi ile ilgili CHP Milletvekili Özgür Özel’in  “Orta Çağ zihniyeti” sözlerini kritik etti.

CHP’nin tek parti dışında hep ‘azınlık’ partisi olduğunu yazan Dilipak, partini ancak ihtilaller döneminde iktidar ortağı olabildiğini ve bütün darbelerin ‘Atatürkçülük’ ve ‘Laiklik’ adına yapıldığını öne sürdü.

CHP’nin normal bir parti olmadığını ifade eden Dilipak,”Özel örneğinde olduğu gibi halka tepeden bakan, buyurgan ifadeler, toplumsal hafızayı canlandırırken, sonuçta CHP’den kaçışı artıran bir etki yapmaktadır.” değerlendirmesinde bulundu.

Özel’e “Kindar olmayı kınıyorsunuz da, bu kininiz, öfkeniz nereden geliyor söyler misiniz? Siz bu akılla bizim ifademiz, hızımızsınız, gündüzün geceye muhtaç olduğu gibi, bize de siz lazımsınız. Durmak yok, yola devam. 

Keşke durup düşünseniz, kendinize gelseniz” diye seslenen Dilipak, “ Biz de öyle yapalım. Herkes öyle yapsa keşke… CHP, İttihat Terakki ilişkini iyi araştırın. ‘Darbeciliği’ oradan gelir” dedi.

 “Özgür Özel, Kur’an kursları üzerine şecaat arz ederken yaralarımızı depreştirdi” diyen Dilipak, şöyle devam etti: “CHP’de bu akıl sahipleri bu şekilde meydan okumayı sürdürmeleri halinde, onların karşısında kim olursa olsun, seçimi kazanır.  Siz karşıtlarınızın umudu oluyorsunuz aynı zamanda bu öfkeli dilinizle. Kaçtığınız şeye doğru koşuyorsunuz, siz de ötekiler gibi. Durmak yok yola devam…”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor