Akit yazarı: Hayatlarında camiye gitmeyenler hutbede Atatürk anılmadı diye kavga çıkartıyor

"Hayatlarında bir defa iki rekat namaz kılmak için camiye gitmeyenler, Cuma hutbesinde Atatürk niye anılmadı diye kavga çıkarıyorlarsa.. Mide bulandırıcı ikiyüzlülük işte tam da budur"

Karahasanoğlu, dindar hiç kimsenin Cumhuriyet'le kavgası olmadığını belirterek, "Hayatlarında bir defa iki rekat namaz kılmak için camiye gitmeyenler, Cuma hutbesinde Atatürk niye anılmadı diye kavga çıkarıyorlarsa.. Mide bulandırıcı ikiyüzlülük işte tam da budur" diye yazdı.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz'ın "Filistin, içinden bir Atatürk çıkara­madığı için bugün bombalar altında ve işgalcisini kovamadı" sözlerine yanıt veren Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, "Mustafa Kemal, Anadolu’yu işgalcilerden kurtarmak için cepheye çıktığında, Filistinliler de Çanakkale’ye koşmuşlardı, Saymaz efendi..

Ama şimdi, Filistinliler topraklarını işgalden kurtarmak için cepheye koştuklarında, oraya desteğe koşması gerekenlerin, bunu yapmak yerine, vatanını savunan Filistinlilere terörist diyen gazetelerde çalışan senin gibi riyakarlar var" diye ifade etti.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı