Akit yazarı Hüseyin Öztürk: Bahçeli'nin ikazı üzerinde düşünmesi gerekenler

“Türkiye’de siyaset salonlarda yapılmaz sahada yapılır. Türkiye’de siyaset dijital ve klasik medya ile yapılmaz''

Öztürk, bugünkü yazısında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, 15 Temmuz darbe girişiminin 6. yıl dönümündeki “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıyınız! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlayınız! Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı anlatınız” sözleriyle son derece hayati, tarihi ve mühim üç uyarıda bulunduğunu yazdı.

Öztürk, yazısında “Bu uyarılardan kimler ne anladı ve anlar bilemem lakin esas ikazı değerlendirmesi ve üzerinde düşünmesi gerekenler, Ak Parti genel merkez ve taşra teşkilatları olsa gerektir.

Şimdi bunları söyleyince, bazı Ak Parti yöneticilerinden burun kıvıranlar olabilir. Ne demek istediğimi ancak omuzlarında memleketin ve milletin yükünü taşıyanlar anlar. Ak Parti merkezi ve teşkilatlarında bulunan pek çok arkadaşımız, henüz siyasetin “S”sini bile tanımamışken, biz R. Tayyip Erdoğan liderliğinde, İstanbul’un çamurlu sokaklarında çok sabahladık, halen de sabahlarız.” değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘dava’ insanı olduğunu yazan Öztürk, “Türkiye’de siyaset salonlarda yapılmaz sahada yapılır. Türkiye’de siyaset dijital ve klasik medya ile yapılmaz. Bu organlardaki siyaset, kalburla su taşımak gibidir.

Türkiye’de siyaset, sahaya hâkim olanların işidir. Sahaya hâkim olan siyasetçi, TBMM’de ve iktidarda güçlü olur.” diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özel: "Buraya partimizi iktidar yapmış olarak geleceğiz"
Jake Sullivan: Suudi Arabistan ve İsrail Ziyaretleri
"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı