Akit'in yazarları şortlu kadına tekmeye sahip çıkmayı sürdürüyor

Akit yazarları Ayşegül Terzi'nin tekmelenmesi olayına verilen tepkiden rahatsız oldu. Akit yazarı Mehtap Yılmaz verilen tepkiyle şu sözlerle dalga geçti: 'Çik iyip, şirtli diye tikmilimik insinlik dişi'.Akit adlı yandaş yayın...

Akit yazarları Ayşegül Terzi'nin tekmelenmesi olayına verilen tepkiden rahatsız oldu. Akit yazarı Mehtap Yılmaz verilen tepkiyle şu sözlerle dalga geçti: 'Çik iyip, şirtli diye tikmilimik insinlik dişi'.
Akit adlı yandaş yayın organının yazarı Mehtap Yılmaz bugünkü yazısında Ayşegül Terzi'ye şort giydiği için tekme atılması olayına değindi. Yılmaz yazısında şortlu kadına tekme atılması olayına "yandaş mahalle"den gelen tepkileri şu ifadelerle eleştirdi

"Mesela, 'çik iyip, şirtli diye tikmilimik insinlik dişi' tepkileri alabilir, 'göbeğini kaşıyan adamların' verdiği tepkiye şaşırabilirsiniz."

'YENİ BİR GEZİ İÇİN ZEMİN YOKLAMASI'

Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Ayşegül Terzi'ye atılan tekme üzerine verilen tepkiyi ve Tarık Akan'a sahip çıkılmasını yeni bir Gezi kalkışmasının zemin yoklaması olduğunu savundu. Dilipak şunları yazdı: 

"Erdoğan Türkiye dışında olduğunda hep bir söylenti dolaşır. Yine öyle. Bu arada FETÖ’cüler, yeni bir Gezi kalkışması için zemin yokluyorlar. Şortlu kız, son cenaze olayı, Bass’ın doğu gezisi.. Okullar açıldı, taraftarları sokağa çekmek için ne yapmak gerek? Hani, yeni bir olay olsa da biraz moral bulsalar.. 'Hocaefendi', dua ve eylem için çağrı yapmış."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yeni bir batarya teknolojisi, elektrikli araçların menzil sorununu çözecek!
Mercedes-Benz, Apple CarPlay desteğini sonlandırıyor
Tesla Cybertruck'ın Türkiye tarihi belli oldu!
İkinci el araba alacaklar elini çabuk tutsun: Zam dalgası geliyor!
Artık herkes Mercedes-BMW-Audi yerine bunu alacak!