AKOM'dan uyarı: Gizli buzlanma olabilir

İstanbul genelinde soğuk hava ve kar yağışının etkisi göstermeye başlarken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), sıcaklık düşeceğini ve gizli buzlanma olabileceğini duyurdu.

İstanbul genelinde soğuk hava ve kar yağışının etkisi göstermeye başlarken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı (AKOM), sıcaklık düşeceğini ve gizli buzlanma olabileceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, yeni hafta başına kadar sıcaklıkların 4-6 derece aralığında seyredeceği bildirildi.

YAĞIŞLARIN DEVAM EDECEĞİ UYARISI
AKOM verilerine göre, 11 Ocak Cuma gününden itibaren İstanbul'da karla karışık yağmurun etkili olacağı, ardından ise hafif kar yağışının devam edeceği öngörülüyor. İstanbul genelinde yağışların etkisini sürdüreceği belirtiliyor.

HAVA SICAKLIKLARININ SEYRİ
İstanbul'da 15 Ocak'a kadar sıcaklıkların mevsim normallerinin 2-5 °C altında olması beklenirken, 16-25 Ocak tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarında ila 1-3 °C üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

GİZLİ BUZLANMA UYARISI
AKOM, kış mevsiminde bulutsuz gecelerde yer yüzeyinin hızla soğuması nedeniyle yollarda oluşabilecek 'gizli buzlanma' konusunda uyarıda bulunuyor. Bu duruma karşı dikkatli olunması, BEUS mesajlarına ve uyarılara önem verilmesi gerektiği ifade ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Gündem Haberleri

İstanbul'da Benzin İstasyonu Operasyonu: 90 Milyon TL'lik Vergi Kaçağı Ortaya Çıktı
Galata Kulesi Altında Trafiği Kapatan Gruba Cezalar Yağdı: Toplamda 13,926 TL Para Cezası Kesildi!
DEM Partili Ceylanpınar Belediyesi'nden T.C. ibaresi kaldırıldı
CHP’li Üsküdar Belediyesi, Medipol’ün inşaatını durdurdu
İstanbul'da o tarihte ekmeğin fiyatı 15 TL'ye yükselecek! Giderler her ay artıyor