AKP adayının indirttiği Ömer Halisdemir pankartını, CHP'li başkan astıracak

İzmir’in Torbalı ilçesinde seçimi kazanan CHP’li Belediye Başkanı İsmail Uygur’un, 15 Temmuz'da şehit düşen; Ömer Halisdemir’in afişlerini söktürdüğü

İzmir’in Torbalı ilçesinde seçimi kazanan CHP’li Belediye Başkanı İsmail Uygur’un, 15 Temmuz'da şehit düşen; Ömer Halisdemir’in afişlerini söktürdüğü iddiaları asılsız çıktı.

Sosyal medyada yayılan iddianın aksine afişleri söktüren kişinin bir önceki belediye başkanı ve AKP’nin belediye başkan adayı Adnan Yaşar Görmez olduğu anlaşıldı. CHP'li Uygur Ömer Halisdemir pankartını mazbatayı alır almaz astıracağını açıkladı.

Halisdemşr afişlerini söktürdüğü suçlamalarına Odatv’ye yaptığı açıklama ile yalanlayan İsmail Uygur, “Orada 3 yönlü billboardlar bulunuyor. Seçim öncesinde hem rakibim hem de bir önceki belediye başkanı Adnan Bey, kendi afişlerini astırdı” dedi.

Mazbatası henüz verilmeyen Uygur, hem sosyal medyadaki hem de iktidara yakın medyadaki haber ve paylaşımlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Gazeteci İsmail Saymaz da twitter hesabından "Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’a ilçe meydanındaki Ömer Halisdemir’in afişini indirip indirmediğini sordum. Uygur; afişin bulunduğu reklam panosunun seçimde AKP tarafından kullanıldığını ve Halisdemir afişinin ilan asmak üzere AKP’lilerce indirildiğini söyledi" açıklamasını yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”